Mensajes de solidaridad

Stop the blockade of Cuba. Stop this inhuman act. Stop destroying Cuba just because it has other ideals. No country has the right to act like this. This is abuse of power.
Michel Glibert
De blokkade is crimineel! Niet alleen is dit ontzeggen van noodzakelijke hulp, maar moedwillig een volk in nood brengen.
georges
De blokkade is crimineel! Niet alleen is dit ontzeggen van noodzakelijke hulp, maar moedwillig een volk in nood brengen.
Micheline Bruyninckx
De blokkade moet stoppen. De Cubanen beslissen in welk systeem ze willen leven. Blokkade is voor landen waar mensenrechten zwaar worden geschonden.
Beatrijs Lelieur
Het wordt hoog tijd dat de blokkade tegen Cuba stopt, dit leidt tot onmenselijke situaties in deze zo al moeilijke tijden.
Marc wuytack
En finir avec ce blocus illégal.
Solidarité avec le peuple cubain et remerciements pour son aide médicale dans le monde.
Anne-Marie Raskinet
europa, belgië én vlaanderen: laat zien dat het ànders kan. Géén blokkades, wel humanitaire hulp! -
Jan hendrickx
ik ging, ik keek en ik zag dat het goed was. Niet perfect, maar dat strijden de Cubanen dan ook niet af. Wat een bewonderenswaardige mensen zijn dat! Áls er al iemand een blokkade zou verdienen, dan zeker Cuba niet. "Don't worry, be Cuban".
Lizzy
#somos continuidad! #no al bloqueo
Patrick Van Snick
Cubaanse Vrienden,
De herinnering aan onze waardevolle "Fidel"
geeft de kracht om ver-der te strijden tegen de oneerlijke blokkade !!!
Roland Van der Linden
meestal doet politiek meer kwaad dan goed, zeker met potentaten als trump en andere dictators. Alleen samen kunnen we iets bereiken, de wereld is van iedereen.
Johan Ausloos
confiar y perseverar, volhouden in vertrouwen.
Cuba deelt dokters en medicijnen met de wereld. Maar de blokkade maakt het dagelijkse leven voor veel Cubaanse mensen onnodig hard. Internationale solidariteit met Cuba nu!
martine minne
Sta achter Cuba.Viva Cuba
louis renders
Viva Cuba!!!
Dusanka Coric
je suis plus que solidaire avec le peuple et les dirigeants cubains, car je suis rentré de cuba le 26 Avril après un mois de confinement à Santiago, j'ai pu jugé sur place du sérieux, de la compétence et de la solidarité des mesures prises pour enrayer le corona virus. Sans perdre de temps "les nasobucos" furent éxécutés et distribués gratuitement par les femmes cubaines et ce n'est pas par hasard si en date d'hier le nombre des morts ne s'élevait si je peux dire à seulement 79. en comparaison des grandes nations. plus que jamais je dirai "VIVA CUBA
Viva Cuba 🇨🇺 Y los cubanos!
EUROPA!!!

DESPIERTA!
ESCUCHA Y LEE!

DALE ESPACIO Y RESPIRACIÓN A CUBA!

BLOQUEA
AMÉRICA E ISRAEL

VIVA CUBA!!!
Bernadette

EUROPE!!!

WAKE UP!
LISTEN AND READ!

GIVE CUBA
SPACE AND BREATH!

BLOCK
AMERICA AND ISRAEL!

LONG LIVE CUBA!
RtC Eagle / Roelof Raul ten Caat

EUROPA!!!

DESPIERTA!
ESCUCHA Y LEE!

DALE ESPACIO Y RESPIRACIÓN A CUBA!

BLOQUEA
AMÉRICA E ISRAEL

VIVA CUBA!!!
RtC Eagle / Roelof Raul ten Caat

EUROPA!!!

WORDT WAKKER!
LUISTER EN LEES AUB!

GEEF CUBA
RUIMTE EN ADEM!

BLOKKEER
AMERIKA EN ISRAEL!
Roelof Raul ten Caat
Ik ben in Cuba geweest vorig jaar, en kan enkel met grootse bewondering spreken over het land en zijn bevolking. Hoe zij creatief blijven ondanks de tirannie van de blokkade door Amerika en het kapitalisme.
VIVA CUBA !!!
Giel
Mijn grootste wens is dat de blokkade tegen Cuba stopt. Zodat zij kunnen handelen met Europese landen om aan hun behoeften te voldoen. Ik heb veel respect voor de Cubaanse bevolking en de manier waarop zij omgaan met de blokkade. Cuba voor altijd in mijn hart. Devoght Marcella
de blokkade tegen Cuba die al meer dan 50 jaar duurt.Is een
onmenselijke daad van een grootmacht tegenover een volk en natie waar solidariteit,
zelfbewustzijn,
naastenliefde in hun warm hart uitstraalt
naar de wereld.
"mijn solidariteit voor
Cuba is grenzeloos
robert iversen
mucha suerte a todos mis amigos cubanos!
un fuerte abrazo desde Bélgica
Prof. dr. Peter Raus
Prof. Peter Raus
Alto el bloqueo y start la solidaridad!

Fuerza Cuba!
Hilde
Enkel met solidariteit kan de mensheid het hoofd bieden aan wereldwijde problemen. Ik ben solidair met de Cubanen!!!
Rita Pauwels
HOOG TIJD dat de EU de VS de les spelt! ... niet blijft naar hun pijpen dansen en actie onderneemt! De VS moet dringend in eigen kot vegen!
Eric De Broyer
Ik ben solidair met het Cubaanse volk dat als één van de enige volkeren op deze planeet getoond heeft wat solidariteit betekend door zelf artsen en verplegend personeel naar bvb Italië te sturen. Italië dat op dat moment zelfs niet op soortgelijke steun van de andere Europese landen kon rekenen.
De Witte Willem
Ik ben solidair met het Cubaanse volk dat als één van de enige volkeren op deze planeet getoond heeft wat solidariteit betekend door zelf artsen en verplegend personeel naar bvb Italië te sturen. Italië dat op dat moment zelfs niet op soortgelijke steun van de andere Europese landen kon rekenen.
Ignace Willems
Solidaridad con Cuba
Dan Dessau
HOOG TIJD dat de EU de VS de les spelt! ... niet blijft naar hun pijpen dansen en actie onderneemt! De VS moet dringend in eigen kot vegen!
Ik wens jullie goede moed kameraden en sterkte in deze tijd!
ROSITA DEWITTE
HOOG TIJD dat de EU de VS de les spelt! ... niet blijft naar hun pijpen dansen en actie onderneemt! De VS moet dringend in eigen kot vegen!
Wij wensen de Cubaanse bevolking veel sterkte toe in deze moeilijke tijden. Wij veroordelen de oneerlijke blokkade van de VS, die alleen gebaseerd is op blind politiek fanatisme en geen oog heeft voor menselijkheid. Goede moed, volharding en ... juntos venceremos
EDDY LAURIJSSEN
Los organismos internacionales, la ONU, La OMS (Organización mundial de la Salud) han hecho reclamas a Los Estados Unidos que, por el período del Coronavirus, suspender el bloqeo. No solamente a Cuba, tambien a Venezuela y a Iran. Los medicos Cubanos han salido a 60 paises del mundo a brindar su solidaridad contra el Coronavirus. Pero Trump es ciego por eso. Y su afán es matar al pueblo Cubano de hambre.
Jesus cobas
Toda la solidaridad al pueblo cubano! El bloqueo es un crimen contra la humanidad, y es claramente injustificable. El mundo está con Cuba!
David verstockt
Todos los Estados deberian colaborar en pro de la vida y de la salud. El bloqueo economico lo impide. Debe ser levantado ya!
Jo Vervecken
FUERZA CUBANOS!!!!!
Karel SOLLIE
Schandalig, die blokkade van Cuba moet direct beeindigd worden.
FREEDO FOR CUBA
paz y Cuba libre
Neena
Forza Cuba !
N.fischetti
De Cubanen hebben een groot hart, overal in de wereld staan ze gezondheidsorganisaties bij met hun kennis en dokters. Stop deze blokkade niemand verdiend dit !

Patrick Baekelandt
Cuba is solidair en verdienen dus onze solidariteit
Marie-Rose Roosen
Een land als Cuba, dat in het kader van de internationale solidariteit van de werkende klasse, al vele tientallen jaren wereldwijd met hun medische brigades steun verleent in medische crisissituaties, verdient zuurstof. De wurggreep van de economische blokkade op zulk land, is misdadig. Klaag die wurggreep aan en steun de internationale solidariteit waarvan Cuba het voorbeeld geeft.
Dirk de zutter, nieuwpoort, belgië
Het recht op een waardig leven en het recht op waardigheid. Dat wordt de bevolking van Cuba onthouden. De Amerikaanse houding ten opzichte van Cuba zorgt er vooral voor dat de meest kwetsbaren nog kwetsbaarder worden.
Andy Vermaut, Human Rights activist
Mensen van de hele wereld en kameraden ga ervoor en laten we Trump c.s. dwingen de blokkade tegen Cuba eindelijk op te heffen. Het zal tijd worden. Helaas is mijn Spaans en Frans niet goed. Ik ken alleen het woord "vinceremos" als de spelling goed is.
En dat betekent zoveel als wij zullen overwinnen.
Hier de laatste regel van de Nederlandse tekst van de Internationale: En D'Internationale zal Morgen heersen op aard.
Wij gaan ervoor.


Toos Plug-Höhne-sparborth
tenez bon, camarades! Ayant visité Cuba en novembre 2018, j'ai été très impressionnée par la solidarité et la gentillesse du peuple cubain qui résiste courageusement à l'impérialisme américain. Vous êtes un modèle pour moi.
corinne Bouuaert
Estamos con Ustedes!
Sus Van Olmen
Volhouden mensen het kapitaal zal nooit zegevieren als wij werkmensen elkaar door dik en dun weten te steunen! Cubanen zijn sterk en weten van wanten ze zullen wel met de hulp van ruitenwissers zelf beademing's toestellen bouwen
De Meyere Jean-Pierre
Cuba helpt nu al meer dan 22 landen met medische steun om Corona het hoofd te bieden. Stop de Blokkade onmiddellijk!
Kasper CUBANISMO.Be
Dank en goede moed gewenst aan de Cubanen die ondanks hun moeilijke situatie zoveel landen medisch steunen. Onze regering en de EU dienen vrije handel met Cuba te garanderen, ondanks de versterkte blokkade door Trump en de VS.
Erik De Smedt
geen blokkade voor cuba
chris dridik
Deze laffe blokkade ingesteld door een gestoorde, narcistische president is in strijd met alle internationale en volkenrechtelijke regels. De EU moet eindelijk eens uit haar volgzame rol stappen en de bedrijven sanctioneren die meewerken aan deze onmenselijke economische blokkade!
Frans De Potter
Stop de inhumane blokkade tegen Cuba
onder leiding van de VS! Doorbreken van de blokkade is een daad van Solidariteit!
Anne Verzijl
Vlees en melkproducten zijn schaars.
Geeft de Cubaanse bevolking wat ze nodig hebben, een stop op de blokkade!
Silvie Mariën ABVV HORVAL
La solidarité fonctionne dans les deux sens : Cuba prête main-forte à la communauté internationale en envoyant des médecins pour combattre le coronavirus, alors arrêtez le blocus qui dure depuis plus de 60 ans.
Tangui cornu, fgtb horval
Stop onmiddellijk de blokkade tegen Cuba
Toon v/v Ven
Lieve kameraden, ik hoop dat de kapitalisten eindelijk verstandig worden en de blokkade tegen jullie in Cuba opheffen, Voorwaarts en niet vergeten.
Toos
Catherina Erika roepnaam Toos Plug-Höhne-Sparborth
Het is schandalig dat Cuba - een land die nu in de coronacrisis haar medische solidariteit aan de ganse wereld toont- zelf onder blokkade blijft.
Isabelle VANBRABANT
Het wordt hoog tijd dat ze die verwaande kwast van een trumph eens de les leren.
Ik steun Cuba
In hun moedige pogingen niet toe te geven aan een blaaskaak.
De Meyere Jean-Pierre
De blokkade belet in invoer van medisch materiaal, zo dringend nodig in deze coronacrisis!
wim leysens